• Gratis consult!

    Gratis consult!

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Aan het einde van de dag zo moe in de benen? Of slaap je niet zo fijn doordat jouw benen zo onrustig zijn? De ene keer heb je kramp in de benen, jeuk en de andere keer houd je vocht vast rondom je enkels.  Zo zijn er nog veel meer klachten die er voor kunnen zorgen dat je last hebt van je benen.  Het kan je er zelfs van weerhouden om leuke dingen te gaan doen.

Of misschien herken je deze klachten wel omdat jouw vader, moeder, oma of zus hier ook altijd last van had. Dan kan het maar zo zijn dat het erfelijk is. Dan is het goed om preventief actie te gaan ondernemen. Immers; voorkomen is beter dan genezen!

Wat is een weer fijne benen consult ?

In dit consult van 30 minuten geef ik jou:

  • een heldere kijk op jouw beenklachten zodat je weet wat de oorzaak is van jouw klacht;
  • 1 advies toegespitst op jouw dagelijks leven;
  • 1 beenspieroefening.

Als je het advies en de oefening toepast, ervaar je direct verlichting van jouw klacht!

 

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?

Voorafgaand aan het gratis consult, mail ik je 4 vragen over jouw situatie/klacht, zodat ik mij goed kan voorbereiden. Onze afspraak is definitief als ik jouw antwoorden op deze vragen heb ontvangen. In de mail ontvang je verder instructies.

 

 

Wat anderen zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mijn benen voelen weer fijn

“Na een burn-out en veel, zwaar sporten vroeger, werden bij mij steeds meer spatadertjes zichtbaar en begon ik ook al last te krijgen van die dikkere kabels op mijn benen. Mijn moeder heeft ze ook. Ik heb bij haar gezien hoeveel operaties ze moest ondergaan en hoeveel pijn ze altijd had. Gelukkig was het bij mij nog niet zover en had ik ‘enkel’ last van loodzware benen.

Ik ben nu 5 behandelingen en heel veel tips van Gerda verder. Mijn benen voelen weer fijn! Af en toe, na een dag slenteren in de stad of een drukke dag, voel ik mijn benen weer. Maar de klachten zijn nu sneller verdwenen dan voor de behandelingen. Ik weet dankzij de tips van Gerda nu ook heel goed wat ik nu het beste zelf kan doen. In combinatie met af en toe nog een behandeling, werkt dat perfect voor mij! Gerda bedankt!”

Jessika, 35 jaar

Geen vocht in de enkels en vermoeide benen meer

Via mijn dochter ben ik bij Gerda terecht gekomen, i.v.m. vermoeide benen, en vocht in enkels.Het resultaat is verbluffend, met massage en verschillende oefeningen, gaat het echt goed. Ik ben heel tevreden, en het is een aanrader!!!!  Ik voel mij  prettig bij haar.

Riet,72 jaar