Aan het einde van de dag zo moe in de benen? Of slaap je niet zo fijn doordat jouw benen zo onrustig zijn? De ene keer heb je kramp in de benen, jeuk en de andere keer houd je vocht vast rondom je enkels.  Zo zijn er nog veel meer klachten die er voor kunnen zorgen dat je last hebt van je benen.  Het kan je er zelfs van weerhouden om leuke dingen te gaan doen.

Of misschien herken je deze klachten wel omdat jouw vader, moeder, oma of zus hier ook altijd last van had. Dan kan het maar zo zijn dat het erfelijk is. Dan is het goed om preventief actie te gaan ondernemen. Immers voorkomen is beter dan genezen!

Wat is een weer fijne benen consult ?

 

In dit consult van 30 minuten  geef ik jou :

  • een heldere kijk op jouw beenklachten zodat je weet wat de oorzaak is van jouw klacht
  • 1 advies toegespitst op jouw dagelijks leven
  • 1 beenspieroefening

Als je het advies en de oefening toepast zul je direct verlichting van jouw klacht ervaren !

 

Wil jij ook direct verlichting ervaren en weten wat je daar zelf aan kunt doen?

Reserveer dan een plekje in mijn agenda: JA IK WIL EEN WEER FIJNE BENEN CONSULT

Ik mail je dan 4 vragen over jouw situatie/klacht, zodat ik mij goed kan voorbereiden.
De afspraak is definitief als ik jouw antwoorden op deze vragen heb ontvangen.

 

Vind je het fijn als ik een tijd voor jou in de agenda plan? Neem dan even contact met mij op.

 

  • Wil je een afspraak maken?

    Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact op!

    Neem contact op