• Op weg naar fijne benen

    Op weg naar fijne benen | Spatadertherapeut.nl

In nog geen 4 maanden van je vermoeide, onrustige benen af!

Om van je vermoeide benen af te komen, heb je de keuze uit 2 verschillende pakketten. Welk pakket bij jou past, is afhankelijk van of je zwanger bent of niet. Is dat laatste het geval? Dan vraagt een spataderbehandeling om een andere aanpak dan wanneer je zwanger bent. Wanneer je niet zwanger bent, maakt het niet uit of je man of vrouw bent. Je kiest dan voor het behandeltraject voor een niet zwangere.

Een behandeltraject doorlopen we samen en is altijd maatwerk. In de basis heeft iedereen minstens 9 beenmassages nodig om de bloedstroom weer op gang te brengen. Mijn speciale manier van masseren, bevordert dit. Wanneer je ongeveer op de helft van het traject bent, volgt er een evaluatiemoment. We bekijken samen waar je dan staat, hoe het met je klachten gaat en wat je nodig hebt om je nog beter te voelen. Afhankelijk daarvan plannen we de overige 4 behandelingen in, waarbij de tijd tussen de behandelingen steeds langer wordt. We zien elkaar bijvoorbeeld dan eens per 2 weken of per 3 of 4 weken.

Op weg naar fijne benen

Pakket voor klachtenvrije benen en minder snel nieuwe spataderen

Deze behandeling is erop gericht om van je klachten af te komen en te zorgen dat er minder snel nieuwe spataderen ontstaan.

 

Wat kan je verwachten?

  • 9 massages/behandelingen, waarvan 5 wekelijks in het begin;
  • 4 vervolg behandelingen in overleg, afhankelijk van je klachten;
  • Gratis magnesiumvlokken om onrust in je benen te verminderen en lekkerder te slapen;
  • Gratis venenkussen ter waarde van €27.95
  • Een uitgebreid E-book met effectieve, praktische tips voor het dagelijks leven om spataderklachten te verminderen.

Investering in je gezondheid

Een behandeling om de klachten van je spataderen te verminderen is een investering in je gezondheid. Je gezondheid is een groot goed! Klachten aan je benen zorgen ervoor dat je leven eigenlijk niet soepeltjes verloopt. En dat kan op veel vlakken doorwerken. Je gezin, je relatie, je werk.... Fysieke klachten kunnen ook invloed hebben op je mentale gezondheid. Een gezond lichaam en gezonde geest zijn dus een grote bijdrage aan je levensgeluk.

Jouw investering aan het verbeteren van je gezondheid bedraagt €627,- Dit bedrag is vrijgesteld van btw.

De betaling vindt direct na de eerste behandeling plaats. Betalen in 2 termijnen is ook mogelijk. Afhankelijk van je zorgverzekering en verzekeraar is het mogelijk om je behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen. Heb je meer vragen over betalingen en vergoedingen? Je vindt alle antwoorden op mijn veelgestelde vragen pagina.

Wil je een afspraak maken?

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact op!

Wat anderen zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mijn benen voelen weer fijn

“Na een burn-out en veel, zwaar sporten vroeger, werden bij mij steeds meer spatadertjes zichtbaar en begon ik ook al last te krijgen van die dikkere kabels op mijn benen. Mijn moeder heeft ze ook. Ik heb bij haar gezien hoeveel operaties ze moest ondergaan en hoeveel pijn ze altijd had. Gelukkig was het bij mij nog niet zover en had ik ‘enkel’ last van loodzware benen.

Ik ben nu 5 behandelingen en heel veel tips van Gerda verder. Mijn benen voelen weer fijn! Af en toe, na een dag slenteren in de stad of een drukke dag, voel ik mijn benen weer. Maar de klachten zijn nu sneller verdwenen dan voor de behandelingen. Ik weet dankzij de tips van Gerda nu ook heel goed wat ik nu het beste zelf kan doen. In combinatie met af en toe nog een behandeling, werkt dat perfect voor mij! Gerda bedankt!”

Jessika, 35 jaar

Geen vocht in de enkels en vermoeide benen meer

Via mijn dochter ben ik bij Gerda terecht gekomen, i.v.m. vermoeide benen, en vocht in enkels.Het resultaat is verbluffend, met massage en verschillende oefeningen, gaat het echt goed. Ik ben heel tevreden, en het is een aanrader!!!!  Ik voel mij  prettig bij haar.

Riet,72 jaar