caret-down caret-up caret-left caret-right
Suus

Toen ik rond de 23 weken zwanger was ben ik voor het eerst bij Gerda geweest. Via mijn verloskundige praktijk de Eiber in Twello ben ik hier terecht gekomen. Ik heb al een aantal jaren een spatader op mijn been waar ik gelukkig weinig last van had. Na het lezen van de site van Gerda leek mij het verstandig om van haar te horen of spataderen therapie iets voor mij zal zijn gezien mijn zwangerschap. Na een fijne en duidelijke uitleg van Gerda kreeg ik inzicht wat spataderen zijn en wat dit voor gevolgen kan hebben in mijn verdere zwangerschap. In overleg met elkaar en op advies ben ik deze therapie gaan volgen. Af en toe had ik wel een zeurend gevoel of vermoeidheid in mijn been. Door de oefeningen te doen en de overige tips zoals letten op houding met zitten en staan, van Gerda te volgen heeft het geleid dat ik amper tot geen klachten heb.

Gerda is een geduldig, en een fijn persoon, luisterend oor, geeft goede tips en heeft veel kennis van het vak. Door onze afspraken ben ik er meer bewuster van geworden dat bepaalde houdingen niet goed zijn voor je lichaam qua spataderen, waar je normaal niet zo bij stilstaat maakt Gerda je daar bewust van! Uiteindelijk heb ik dit zelf moeten doen maar de klachten waren wellicht wel erger geworden als ik niet bij Gerda was geweest.

Ik raad daarom ook andere zwangeren aan om in elk geval een intake gesprek aan te gaan met Gerda om samen te kijken of dit is wat je kan helpen.

Ik ben blij dat ik dit gedaan heb en ook nog een aantal afspraken zal hebben na mij bevalling.

 

Suus ; 32 jaar. (inmiddels 37 weken zwanger)

Bianca

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Gerda Oosthuizen. Ik was al wat verder in mijn zwangerschap en had hierdoor last van spataderen. Tijdens het eerste intake consult heeft Gerda mij allemaal vragen gesteld om mijn situatie te beoordelen. Aan de hand van hetgeen ik verteld heb en wat Gerda voor mij kon betekenen zijn we met de behandeling gestart. Wat ik zelf heel prettig heb ervaren is dat er tijdens de intake alle tijd wordt genomen om de balans op te maken of een behandeling zinvol is of niet.

Gerda vraagt bij aanvang van elke behandeling hoe het met je gaat en hoe je je voelt. En speelt hier ook goed op in en geeft waar mogelijk tips.

De behandelingen hebben mij boven verwachting goed geholpen en ik ben echt ontzettend blij dat ik met Gerda in contact ben gekomen. Ik denk dat mijn laatste trimester in mijn zwangerschap er anders uit had gezien als ik niet met Gerda in contact was gekomen.

Bianca; 35 jaar

Sandra Koldenhof

Gerda is onmisbaar voor mij geworden!
Ik ben bij haar gekomen tijdens mijn 2e zwangerschap met spataderklachten. De huisarts dacht dat het misschien beginnende bekkeninstabiliteit was,maar de verloskundige herkende gelukkig de
klachten dat het ook wel eens spataderklachten konden zijn in mijn lies. Ook al zag je ze niet duidelijk zitten je kon ze wel voelen. Wat een verademing toen ik mijn 1e massage had gehad. Ik stond ‘s avonds niet meer huilend in de keuken na een werkdag als kraamverzorgster, maar had nog energie en kon pijnvrij bewegen. Inmiddels is mijn dochter 2 jaar en kom ik nog om de 8 weken langs om alles bij te houden. Ik merk ook vrij snel als er langer tussen heeft gezeten, dan voelen mijn benen heel zwaar en is mijn lontje een stuk korter. De combinatie van holistische kijk met reguliere geneeskunde vind ik erg prettig en een echte meerwaarde. Heel bijzonder om advies te krijgen op holistisch vlak, bevestiging of een eye opener waar je anders niet zo snel aan dacht.
Buiten dat het een heel prettige massage is( ze zal nooit door pijn heen duwen) is  het een onderdeel van onderhoud aan mijn lichaam. Geen luxe, maar absolute noodzaak. Tijdens de lockdown toen ze niet mocht werken heb ik het heel zwaar gehad en ik ben dan ook super blij dat ze weer mag werken.

In het kort is Gerda een lieve vrouw die heel professioneel is, ze weet ontzettend veel over haar vakgebied en heeft een prettige manier van masseren.

Sandra Koldenhof ; 38 jaar

Vera

Tijdens mijn  tweede zwangerschap kreeg ik veel last van spataderen. Door de fijne behandelingen van Gerda werden de klachten dragelijker. Ik heb ook zeker nu na mijn zwangerschap veel aan alle tips die ik heb gekregen. Daarnaast is Gerda ook heel betrokken in je welzijn naast de spataderklachten. Dit heb ik als heel prettig ervaren.

Vera, 32 jaar

Riet

Via mijn dochter ben ik bij Gerda terecht gekomen, i.v.m. vermoeide benen, en vocht in enkels.Het resultaat is verbluffend, met massage en verschillende oefeningen, gaat het echt goed. Ik ben heel tevreden, en het is een aanrader!!!!  Ik voel mij  prettig bij haar.

Riet; 72 jaar