caret-down caret-up caret-left caret-right
's Avonds weer pijnvrij bewegen

Ik ben bij haar gekomen tijdens mijn 2e zwangerschap met spataderklachten. De huisarts dacht dat het misschien beginnende bekkeninstabiliteit was,maar de verloskundige herkende gelukkig de
klachten dat het ook wel eens spataderklachten konden zijn in mijn lies. Ook al zag je ze niet duidelijk zitten je kon ze wel voelen. Wat een verademing toen ik mijn 1e massage had gehad. Ik stond ‘s avonds niet meer huilend in de keuken na een werkdag als kraamverzorgster, maar had nog energie en kon pijnvrij bewegen. . De combinatie van holistische kijk met reguliere geneeskunde vind ik erg prettig en een echte meerwaarde. Heel bijzonder om advies te krijgen op holistisch vlak, bevestiging of een eye opener waar je anders niet zo snel aan dacht.

In het kort is Gerda een lieve vrouw die heel professioneel is, ze weet ontzettend veel over haar vakgebied en heeft een prettige manier van masseren.

Sandra  38 jaar

Geen zeurend gevoel en vermoeidheid in mijn benen meer

Toen ik rond de 23 weken zwanger was ben ik voor het eerst bij Gerda geweest. Via mijn verloskundige praktijk de Eiber in Twello ben ik hier terecht gekomen. Ik heb al een aantal jaren een spatader op mijn been waar ik gelukkig weinig last van had. Na het lezen van de site van Gerda leek mij het verstandig om van haar te horen of spataderen therapie iets voor mij zal zijn gezien mijn zwangerschap. Na een fijne en duidelijke uitleg van Gerda kreeg ik inzicht wat spataderen zijn en wat dit voor gevolgen kan hebben in mijn verdere zwangerschap. In overleg met elkaar en op advies ben ik deze therapie gaan volgen. Af en toe had ik wel een zeurend gevoel of vermoeidheid in mijn been. Door de oefeningen te doen en de overige tips zoals letten op houding met zitten en staan, van Gerda te volgen heeft het geleid dat ik amper tot geen klachten heb.

Gerda is een geduldig, en een fijn persoon, luisterend oor, geeft goede tips en heeft veel kennis van het vak. Door onze afspraken ben ik er meer bewuster van geworden dat bepaalde houdingen niet goed zijn voor je lichaam qua spataderen, waar je normaal niet zo bij stilstaat maakt Gerda je daar bewust van! Uiteindelijk heb ik dit zelf moeten doen maar de klachten waren wellicht wel erger geworden als ik niet bij Gerda was geweest.

Ik raad daarom ook andere zwangeren aan om in elk geval een intake gesprek aan te gaan met Gerda om samen te kijken of dit is wat je kan helpen.

Ik ben blij dat ik dit gedaan heb en ook nog een aantal afspraken zal hebben na mij bevalling.

 

Suus  32 jaar  (inmiddels 37 weken zwanger)

Mijn benen zijn rustiger en niet meer vermoeid

Ik ben via mijn schoonmoeder bij Gerda gekomen.

Tijdens mijn tweede zwangerschap kreeg ik behoorlijk last van spataderen en vermoeide/zware benen. Mijn schoonmoeder vertelde over Gerda en zodoende kwam ik bij haar terecht.

Wat een fijne ervaring was dat het eerste gesprek de tijd die ze voor je nam en alles zo goed uitlegde. De zorg die Gerda besteed aan je benen is geweldig. Zo begripvol!

i.v.m. met mijn zwangerschap werd het natuurlijk steeds zwaarder maar daar merkte je niks van als je bij Gerda was en je heerlijk relaxed lag. Door middel van speciale kussens kon je weer op je buik liggen. Echt een uitkomst!

En nu ben ik er nog steeds. Mijn benen zijn heel rustig geworden niet meer vermoeid en geen extra spataderen meer.

Marleen  29 jaar

Laatste trimester van de zwangerschap zag er heel anders uit

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Gerda Oosthuizen. Ik was al wat verder in mijn zwangerschap en had hierdoor last van spataderen. Tijdens het eerste intake consult heeft Gerda mij allemaal vragen gesteld om mijn situatie te beoordelen. Aan de hand van hetgeen ik verteld heb en wat Gerda voor mij kon betekenen zijn we met de behandeling gestart. Wat ik zelf heel prettig heb ervaren is dat er tijdens de intake alle tijd wordt genomen om de balans op te maken of een behandeling zinvol is of niet.

Gerda vraagt bij aanvang van elke behandeling hoe het met je gaat en hoe je je voelt. En speelt hier ook goed op in en geeft waar mogelijk tips.

De behandelingen hebben mij boven verwachting goed geholpen en ik ben echt ontzettend blij dat ik met Gerda in contact ben gekomen. Ik denk dat mijn laatste trimester in mijn zwangerschap er anders uit had gezien als ik niet met Gerda in contact was gekomen.

Bianca 35 jaar

Mijn klachten werden dragelijker tijdens mijn tweede zwangerschap

Tijdens mijn  tweede zwangerschap kreeg ik veel last van spataderen. Door de fijne behandelingen van Gerda werden de klachten dragelijker. Ik heb ook zeker nu na mijn zwangerschap veel aan alle tips die ik heb gekregen. Daarnaast is Gerda ook heel betrokken in je welzijn naast de spataderklachten. Dit heb ik als heel prettig ervaren.

Vera 32 jaar

Weer pijnvrij slapen

Twee jaar geleden ben ik verhuisd naar de gemeente Voorst en zocht ik een nieuwe massagetherapeut dichter bij huis voor mijn beenklachten en nek- en schouderproblemen. Internet bracht mij bij Gerda en wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb!

Haar professionele aanpak, nuchtere kijk op het leven en medische achtergrond zijn een mix gebleken die goed bij mij past. Als beoefenaar van yoga weet ik maar al te goed hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en Gerda voelt dat precies aan. Door haar combinatie van massagetechnieken voel ik me altijd heerlijk ontspannen na een sessie.

Ook bij overbelasting en blessures (uitgerekte kniebanden) heeft Gerda mij goed kunnen helpen door het aanbrengen van medical tape en het masseren van mijn benen waardoor ik voor het eerst in 6 weken pijnvrij kon slapen. Het fijne aan Gerda is dat je haar dan maar hoeft te bellen en ze maakt gelijk tijd voor je vrij.

Ze is eerlijk en oprecht geïnteresseerd in wat jou (letterlijk & figuurlijk) beweegt als mens!

Maud, 64 jaar

Geen onrustige en vermoeide benen meer

Tijdens mijn tweede zwangerschap kreeg ik last van spataderen en dat uitte zich vooral in onrustige en vermoeide benen. Ik hoorde dat spatadertherapie /-massage een effectieve manier was om de onrust in de benen te verlichten. Na een online zoektocht kwam ik bij Gerda uit. Een van de weinig gespecialiseerde spatadertherapeuten in Nederland. Het contact was erg prettig. Gerda luistert goed naar je verhaal en past de massagetechniek toe die voor jou op dat moment van toepassing is. De spatadertherapie heeft mij tijdens de zwangerschap enorm geholpen.

 

Tineke 32 jaar

Vocht in de enkels en vermoeide benen

Via mijn dochter ben ik bij Gerda terecht gekomen, i.v.m. vermoeide benen, en vocht in enkels.Het resultaat is verbluffend, met massage en verschillende oefeningen, gaat het echt goed. Ik ben heel tevreden, en het is een aanrader!!!!  Ik voel mij  prettig bij haar.

Riet  72 jaar

Verlichtende massages en weer leuker oud worden

Toen ik bij voor het eerst bij Gerda binnenkwam had ik veel last van mijn benen. Spataders, vocht en lymfoedeem waren en zijn de boosdoeners  maar door haar professionele aanpak, tips en tricks is het nu een stuk minder en weet ik hoe ik er mee moet omgaan.

Misschien geldt dat niet voor iedereen maar ik heb ook door deze ervaring een andere mindset gekregen waardoor ik nog meer gemotiveerd ben om een beetje leuker oud te worden. Heel hartelijk dank voor de verlichtende massages, begeleiding en goede sfeer.

Manon, 53 jaar