• Spataderen tijdens zwangerschap

    Spataderen bij zwangerschap

Ontspannen benen en minder snel nieuwe spataderen tijdens je zwangerschap !

Om van de klachten in je benen af te komen, heb je de keuze uit 2 verschillende pakketten; Op weg naar fijne benen of Spataderen tijdens de zwangerschap.

Welk pakket bij jou past, is afhankelijk van of je zwanger bent of niet. Is dat laatste het geval? Dan vraagt een spataderbehandeling om een andere aanpak dan wanneer je zwanger bent. Wanneer je niet zwanger bent, maakt het niet uit of je man of vrouw bent. Je kiest dan voor het behandeltraject voor een niet zwangere.

Een behandeltraject doorlopen we samen en is altijd maatwerk. In de basis heeft elke zwangere minstens 8 beenmassages nodig tijdens de zwangerschap om de bloedstroom weer op gang te brengen. En 1 beenmassage na de bevalling om te zorgen dat je sneller herstelt van de zwangerschap en bevalling. Mijn speciale manier van masseren, bevordert dit. Wanneer je zwanger bent dan is de tijd tussen de behandelingen in het begin wat langer. Hoe verder je in je zwangerschap bent, hoe minder tijd er tussen de behandelingen is. We zien elkaar bijvoorbeeld in het begin eens per 2 of 3 weken en tegen het einde van je zwangerschap elke week.

Spataderen tijdens zwangerschap

Pakket voor ontspannen benen tijdens je zwangerschap

Deze behandeling is gericht op meer ontspanning in je benen en je lijf, het verminderen van eventuele al aanwezige klachten en het voorkomen
van nieuwe spataderen tijdens de zwangerschap.

 

Wat kan je verwachten?

  • 8 massages/behandelingen tijdens je gehele zwangerschap;
  • 1 behandeling na je bevalling voor een sneller herstel;
  • gratis magnesiumvlokken om onrust in je benen te verminderen en lekkerder te slapen;
  • gratis venenkussen ter waarde van €27.95
  • een uitgebreid E-book met effectieve, praktische tips voor het dagelijks leven om spatader klachten te verminderen tijdens je zwangerschap.

Investering in je gezondheid

Een behandeling om de klachten van spataderen te verminderen is een investering in je gezondheid. Voor nu tijdens je zwangerschap maar ook voor de rest van je leven. Je gezondheid is een groot goed! Klachten aan je benen, juist in deze bijzondere periode van je leven zorgen ervoor dat je zwangerschap eigenlijk niet zo heel fijn verloopt. En dat kan op veel vlakken doorwerken. Je gezin, je relatie, je werk.... Fysieke klachten kunnen ook invloed hebben op je mentale gezondheid. Een gezond lichaam en gezonde geest zijn dus een grote bijdrage aan je levensgeluk.

Jouw investering aan het verbeteren van je gezondheid bedraagt € 647,- Dit bedrag is vrijgesteld van btw.

De betaling vindt direct na de eerste behandeling plaats. Betalen in termijnen is ook mogelijk. Afhankelijk van je zorgverzekering en verzekeraar is het mogelijk om je behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen. Heb je meer vragen over betalingen en vergoedingen? Je vindt alle antwoorden op mijn veelgestelde vragen pagina.

Liever eerst een proefsessie?

Wil je liever eerst weten hoe een behandeling eruit ziet en wat je kunt verwachten? Dan is het ook mogelijk om een proefsessie te boeken.

Wil je een afspraak maken?

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact op!

Wat anderen zeggen

Bianca 35 jaar

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Gerda Oosthuizen. Ik was al wat verder in mijn zwangerschap en had hierdoor last van spataderen. Tijdens het eerste intake consult heeft Gerda mij allemaal vragen gesteld om mijn situatie te beoordelen. Aan de hand van hetgeen ik verteld heb en wat Gerda voor mij kon betekenen zijn we met de behandeling gestart. Wat ik zelf heel prettig heb ervaren is dat er tijdens de intake alle tijd wordt genomen om de balans op te maken of een behandeling zinvol is of niet.

Gerda vraagt bij aanvang van elke behandeling hoe het met je gaat en hoe je je voelt. En speelt hier ook goed op in en geeft waar mogelijk tips.

De behandelingen hebben mij boven verwachting goed geholpen en ik ben echt ontzettend blij dat ik met Gerda in contact ben gekomen. Ik denk dat mijn laatste trimester in mijn zwangerschap er anders uit had gezien als ik niet met Gerda in contact was gekomen.

Vera 32 jaar

Tijdens mijn  tweede zwangerschap kreeg ik veel last van spataderen. Door de fijne behandelingen van Gerda werden de klachten dragelijker. Ik heb ook zeker nu na mijn zwangerschap veel aan alle tips die ik heb gekregen. Daarnaast is Gerda ook heel betrokken in je welzijn naast de spataderklachten. Dit heb ik als heel prettig ervaren.