• Proefsessie

    beenmassage

Wil jij van eindelijk van jouw (pijn)klachten af?

Ben je enthousiast geworden over één van de pakketten? Of wil je gewoon eens weten wat ik voor je kan betekenen? Ik kan me voorstellen dat je graag eerst wilt weten hoe een behandeling eruit ziet en wat je kunt verwachten voor je een pakket overweegt.

Boek dan nu voor maar €47 een proefsessie! Normaal kost deze behandeling €87.

Wat houdt zo’n proefsessie in?

Een proefsessie duurt ongeveer 80 a 90 minuten. Voor we starten met de behandeling, loop ik samen met je een vragenlijst door. Zo weet ik exact de reden van je aanvraag en kan ik bepalen of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen.

spatadertherapie

 

Daarnaast maak ik meteen een dossier aan waarin ik notities maak aan de hand van de vragenlijst. Besluit je later te kiezen voor een pakket, dan hebben we dat meteen gehad! Dit doe ik trouwens elke behandeling. Zo weten we beide waar je in het begin stond en hoe het gaat ten opzichte van een aantal behandelingen. Een behandeling is altijd maatwerk. Daarom stel ik veel vragen. Vragen die je onder andere kunt verwachten, zijn:

  • Wat zijn je voornaamste klachten?
  • Hoe lang heb je deze klachten al?
  • Hoe zit het met spataderen binnen jouw familie?

Het gesprek duurt ongeveer een half uur. Ik stel jou niet alleen vragen om je te leren kennen, maar geef je ook alvast concrete tips zodat je ook alvast zelf aan de slag kan om minder klachten te hebben van je vermoeide of zware benen. Mijn kennis pas ik altijd toe op jouw hoofdprobleem! Zo gaat iedere cliënt met andere, specifieke tips naar huis!

De behandeling

Na ons gesprek, verplaatsen we naar de behandeltafel. De proefsessie is erop gericht om op een natuurlijke manier de bloeddoorstroming weer op gang te brengen. Wanneer dit stil blijft staan, treedt er stagnatie op. Met alle gevolgen van dien. Mijn massages verbeteren de bloedsomloop en helpt bij het activeren van het zelf herstellend vermogen van je lichaam.

Ik vraag je altijd om twee handdoeken mee te nemen. Tijdens de massage maak ik gebruik van body cushions, zodat je heerlijk ligt en ondersteuning krijgt. En een speciaal beenkussen (venenkussen). Dit kussen ondersteunt je benen en enkels zodat er minder snel nieuwe spataderen ontstaan.

Ik masseer zowel de voor- als achterkant van je benen. Hierbij gebruik ik een speciale lotion met magnesium die ik altijd even opwarm in mijn handen. Tijdens de behandeling stel ik je zo veel mogelijk op je gemak. Ik vind het belangrijk dat je met een goed gevoel op de behandeltafel ligt en mijn praktijk verlaat. Aan het einde van de behandeling, kom je voorzichtig overeind en ga je langzaam staan. Ik breng je bloedsomloop weer op gang tijdens de massage. Hierdoor kun je je misschien een beetje licht in je hoofd voelen of juist last krijgen van je benen.

De afsluiting

Na de behandeling bespreken we kort na hoe het voor je was. Ik vind het belangrijk om te weten hoe je de sessie hebt ervaren. Aan het einde van de sessie, maken we eventueel meteen een nieuwe afspraak indien je dit wenst.

Ik hoop je zo een goed beeld te geven van hoe mijn behandelingen eruit zien. Heb je een vraag die nu nog niet beantwoord is? Kijk dan eens bij mijn veelgestelde vragen pagina of mail, bel of app gerust. Wanneer ik bezig ben met een cliënt dan vind ik het belangrijk om mijn volledige aandacht bij de behandeling te hebben. Ik ben daardoor niet direct beschikbaar maar bel, app of mail op een later tijdstip altijd terug.

Wil je een afspraak maken?

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact op!

Wat anderen zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mijn benen voelen weer fijn

“Na een burn-out en veel, zwaar sporten vroeger, werden bij mij steeds meer spatadertjes zichtbaar en begon ik ook al last te krijgen van die dikkere kabels op mijn benen. Mijn moeder heeft ze ook. Ik heb bij haar gezien hoeveel operaties ze moest ondergaan en hoeveel pijn ze altijd had. Gelukkig was het bij mij nog niet zover en had ik ‘enkel’ last van loodzware benen.

Ik ben nu 5 behandelingen en heel veel tips van Gerda verder. Mijn benen voelen weer fijn! Af en toe, na een dag slenteren in de stad of een drukke dag, voel ik mijn benen weer. Maar de klachten zijn nu sneller verdwenen dan voor de behandelingen. Ik weet dankzij de tips van Gerda nu ook heel goed wat ik nu het beste zelf kan doen. In combinatie met af en toe nog een behandeling, werkt dat perfect voor mij! Gerda bedankt!”

Jessika, 35 jaar

Geen vocht in de enkels en vermoeide benen meer

Via mijn dochter ben ik bij Gerda terecht gekomen, i.v.m. vermoeide benen, en vocht in enkels.Het resultaat is verbluffend, met massage en verschillende oefeningen, gaat het echt goed. Ik ben heel tevreden, en het is een aanrader!!!!  Ik voel mij  prettig bij haar.

Riet,72 jaar