Over Gerda

Als spatadertherapeut zorg ik er voor dat vervelende klachten zoals kramp, vermoeide benen, pijn, vocht vasthouden etc. zullen verminderen of geheel verdwijnen. Daarbij gaat spatadertherapie uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam waar een ieder over beschikt. Daarnaast is jouw eigen inbreng ook heel belangrijk. Dat is waarom de spatadertherapie mij zo aanspreekt.

Ik ben Gerda Oosthuizen, geboren in 1968 en samen met mijn gezin woon ik in Wilp Achterhoek. En heb daar mijn praktijk aan huis.

Ik ben 32 jaar werkzaam geweest in de reguliere/westerse gezondheidszorg, waarvan de laatste 16 jaar in een algemeen streekziekenhuis. Door mijn werk heb ik vele mensen mogen ontmoeten in allerlei fases in hun leven. Juist daardoor ben ik me heel bewust geworden van de wisselwerking tussen lichaam en geest.

Massagetherapeut

Als massagetherapeut zorg ik ervoor dat je daadwerkelijk weer kunt voelen hoe het is in en met je lijf. Mensen komen bij mij voor ont-spanning , ont-stressing en bewustwording.  De drukte van alledag, zorgt ervoor dat je alleen maar in je hoofd bent en niet meer voelt welk signaal jouw lijf aangeeft. Je loopt als het ware vast. Een therapeutische massage gegeven met aandacht zorgt ervoor dat je weer rust en ont-spanning vindt.

Voor meer informatie bekijk mijn website over de massagetherapie.

 

Bekijk hier mijn opleidingen en werkervaring

Spatadertherapeut Gerda Oosthuizen
  • Wil je een afspraak maken?

    Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact op!

    Neem contact op