• header op weg naar benen zonder klachten

Heb je (beginnende) spataders? Of merk je al geruime tijd dat je klachten ervaart van bobbelige aderen die bijvoorbeeld al langer op je been zitten?

Heb je vaak vermoeide, zware benen of begint het op te spelen na bijvoorbeeld een lange dag slenteren of veel staan? En zou je willen weten wat je vooral zelf kunt doen om al het bovenstaande te verminderen? 

45 effectieve en praktische tips!

Koop dan het e-book met 45 effectieve en praktische tips om allerlei soorten klachten van spataderen te verminderen en te voorkomen dat er nieuwe spataderen ontstaan. Veel mensen denken misschien al snel aan het operatief verwijderen van spataders, maar wist je dat je ook veel zelf kunt doen aan klachtenvermindering zodat je misschien een operatie juist wel kunt voorkomen? Operatief verwijderen van je spataderen is een optie, maar vaak is dit niet afdoende omdat er altijd weer nieuwe spataderen kunnen ontstaan.

 

 

 

Inhoud van het e-book

Met de juiste kennis en een gezonde leefstijl kom je al heel ver! Daarom geef ik in dit e-boek tips op een aantal gebieden, namelijk: 

  • Je houding tijdens het staan, zitten en liggen; 
  • Tips voor tijdens het slapen; 
  • Omgaan met warmte; 
  • Algemene beweegtips; 
  • Algemene leefstijladviezen.

Extra aandacht voor houdingen

In het e-book besteed ik ook extra aandacht aan tips voor houdingen. Wist je dat je houding namelijk veel invloed heeft op je doorbloeding? En daarmee ook op jouw bloedvaten en de kleppen? Ik geef je handige tips hoe je door middel van houding preventief aan de slag kunt om (nieuwe) spataderen te voorkomen!

Bestel nu jouw e-book en ga voor ontspannen benen!

Voor slechts €14.95 ontvang jij het E-book! Ga voor verlichting van je klachten dankzij de effectieve en praktische tips! Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor de betaling en het toezenden van het E-book.
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer doen tegen klachtenvermindering? 

Laat je informeren over mijn speciale traject waarin bovenstaande aan bod komt in combinatie met een aantal effectieve en ontspannende behandelingen.