• header e-book zwangeren

Ben je zwanger? En merk je dat je (meer) last krijgt van spataderen?

 

Of heb je al een tijdje last van spataders of klachten die hiervan kunnen komen? Heb je bijvoorbeeld hele zware, vermoeide benen? Erg last van vocht vasthouden, pijn in je benen of krampen? 

Door de druk van jouw groeiende kindje in de baarmoeder, op je bekken en je benen, kunnen aders het lastiger krijgen om het bloed rond te pompen in je lichaam. Er kan extra druk op kleppen ontstaan, waardoor je klachten kunt krijgen. 

47 effectieve en praktische tips!

Niet alleen tijdens je zwangerschap maar ook ervoor en erna kun je veel zelf doen om te zorgen dat je klachten verminderen en er minder snel nieuwe spataderen ontstaan. Wil je weten wat je precies zelf kunt doen?

Koop dan mijn e-book ‘Ontspannen benen tijdens de zwangerschap’. In dit e-boek vind je 47 effectieve en praktische tips om allerlei soorten klachten van spataderen te verminderen en te voorkomen dat er nieuwe spataderen ontstaan. Ga jij voor verlichting?

 

 

 

Inhoud van het e-book

Met een gezonde leefstijl en de juiste kennis kun je al een heel eind komen! Daarom geef ik in dit e-book tips op een aantal gebieden, namelijk: 

  • Je houding tijdens het staan, zitten en liggen; 
  • Tips voor tijdens het slapen; 
  • Omgaan met warmte; 
  • Algemene beweegtips; 
  • Algemene leefstijladviezen. 

Extra aandacht voor het bekkengebied

In het e-book speciaal voor zwangeren besteed ik ook extra aandacht aan tips voor het bekkengebied. Ook hier kunnen tijdens de zwangerschap namelijk spataderen ontstaan. Dat is zeker niet iets om je voor te schamen, dit komt vaker voor. Het goede nieuws is dat je ook hier zelf iets aan kunt doen. 

Bestel nu jouw e-book en ga voor ontspannen benen!

Voor slechts €14.95 ontvang jij het E-book! Ga voor verlichting van je klachten dankzij de effectieve en praktische tips! Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor de betaling en het toezenden van het E-book.
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer doen tegen klachtenvermindering? 

Laat je informeren over mijn speciale traject voor zwangere vrouwen waarin bovenstaande aan bod komt in combinatie met een aantal effectieve en ontspannende behandelingen.