Zitschoenen

π‡πžπ› 𝐣𝐒𝐣 𝐨𝐨𝐀 𝐳𝐒𝐭𝐬𝐜𝐑𝐨𝐞𝐧𝐞𝐧 ?

Zitschoenen? Ja je weet wel die schoenen die o zo leuk zijn, maar niet echt fijn zitten.Β  Of die leuke laarzen die je vorig jaar al hebt gekocht, maar eigenlijk heel weinig hebt aangehad. Ze zaten toch niet zo lekker.Β  Je was blij dat je ze weer uit kon doen zo in de loop van de dag.Β  En hoe meer je erover nadenkt, hoe meer je beseft dat je ze alleen nog maar draagt als je weet dat je niet zo veel hoeft te lopen en staan.Β  Het worden eigenlijk je β€˜zitschoenen’ !

 

En als je dan eens naar je benen kijkt zie je daar ook steeds meer van die kleine rode streepjes op je benen. Het zijn net van die kleine spinnetjes. Sommige worden ook steeds groter lijkt het wel. Deze streepjes zorgen ervoor dat je benen en enkels niet alleen dikker voelen maar ook zijn. Daarom zitten die schoenen niet meer zo fijn. Die kleine rode vaak gekronkelde streepjes op je benen zijn beginnende spataderen.

 

𝐍𝐒𝐞𝐭𝐬 𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐒𝐬 𝐠𝐞𝐞𝐧 𝐨𝐩𝐭𝐒𝐞

Als je beginnende spataderen hebt en je doet helemaal niets hier aan dan komen er meer klachten bij. Jeuk, vermoeide zware benen, onrust en gekriebel in je benen wordt dan dagelijkse kost. Die kleine rode kriebelige streepjes,Β  zullen gaan veranderen in dikke grote blauwe kabels op je benen. Behalve dat ze niet zo mooi om te zien zijn leveren ze veel klachten en problemen op. Bestaande klachten zullen verergeren, maar je hebt ook veel meer kans op wondjes die niet zullen genezen. Pijnlijke ontstekingen en er kan zelfs ook een longembolie ontstaan.

Niet echt een leuk vooruitzicht .

 

Laat mij je helpen !

Samen met jou kijk ik naar jouw dagelijks leven. Wat zorgt ervoor dat bij jou er zo veel beginnende spataders bij komen? Ik geef je hele simpele maar effectieve tips die zorgen dat die streepjes niet uitgroeien tot grote spataders. Maar dat is het niet alleen. De beenmassages zorgen voor heerlijke ontspanning in je benen. Je benen voelen weer fijner maar je zult merken dat je die leuke laarzen ook weer veel prettiger om te dragen zijn.

 

Wil je eens weten wat ik nog meer voor je kan doen?Β  Maak dan een afspraak voor een proefsessie. Dan kun je eens kennismaken maar bovenal ook een beenmassage ervaren.