Ook zo veel lange broeken in je kast?

Het voorjaar komt eraan het zonnetje schijnt. Heerlijk, juist die eerste zonnestralen daar kun je extra van genieten. Tijd om je kledingkast ook eens onder de loep te nemen. Tja en dan zie je weer al die lange broeken, die je vorig jaar heb gekocht. Je kan je nog precies herinneren waarom het er zoveel zijn. Het moment dat je die ene rok eigenlijk veel leuker vond staan maar ja die lelijke benen. Dus toch maar weer voor een broek gegaan. Of die ene rok die je daar ziet hangen. Die is net lang genoeg om die lelijke kriebels te verbergen.

Waarom heb ik toch van al die kleine rode kronkelige streepjes op mijn benen staan? Als ik naar anderen kijk zie ik dat helemaal niet. Terwijl het bij mij wel lijkt alsof er steeds meer bijkomen! En stel dat het er niet meer worden, maar dat ze ook nog eens dikker worden? Moet er niet aan
denken!

Spataderen beginnen klein
Spataderen zijn niet ineens van die dikke grote kabels op je benen. Maar ze beginnen klein en zien eruit als kleine rode kronkelige streepjes op je benen. Als je hier niets aan doet dan worden ze steeds groter. Maar niet alleen zie je ze dan meer, je krijgt ook klachten. Dus als je met je vriendinnen gezellig wil gaan shoppen, of andere leuke dingen gaan doen dan ben jij degene die als eerste afhaakt.

Het is goed om te weten dat je er zelf voor kunt zorgen dat die kleine kriebels niet zo snel grote spataders zullen worden. Dat zelfs de grote spataders misschien wel helemaal niet ontstaan.

Ik kan je daarbij helpen. Met hele simpele maar effectieve tips en fijne ontspannende been massages. Persoonlijk vind ik het een gemiste kans als je hier geen gebruik van maakt.Reserveer nu een gratis weer fijne benen sessie
Zodat ik je direct al een effectieve tip kan geven. Of als je ook wil voelen hoe ontspannend zo’n beenmassage kan zijn, dan kun je een proefsessie reserveren om dit eens te ervaren.