Tarieven Spatadertherapie

Spatadertherapie

Om optimaal resultaat te boeken van de behandelingen is het noodzakelijk om te starten met 1x in de week een behandeling, gedurende 5 weken. Daarna wordt de frequentie van behandelen afgebouwd en op maat afgestemd.

 

Kosten:

De eerste behandeling duurt  90 minuten en kost  € 85,-

Een eerste behandeling bestaat uit:

- intake

- uitleg van de eenvoudige oefeningen en adviezen voor het dagelijks leven

- hand out van deze oefeningen en adviezen

- therapeutische massage van de benen

Elke volgende behandeling duurt  50 minuten en kost € 60,-

Voor consulten na 18.00 uur geldt een toeslag van € 15,- op het reguliere tarief

Ook is er een speciaal benenkussen, die je thuis kunt gebruiken tussen de behandelingen door. Door dit kussen worden je benen ondersteund en komen volledig tot rust.  Deze kost € 25,-

Elke behandeling wordt verzorgd door: Gerda Oosthuizen spatadertherapeut .

 

Zwanger?

De frequentie van behandelen is afhankelijk van de duur van je zwangerschap. En van de mate van aanwezigheid van spataderen en je klachten. Over het algemeen is het zo dat als je start rond je 20e week, de eerste paar afspraken om de 2 a 3 weken zullen zijn. Hoe verder je in je zwangerschap komt zullen de behandelingen elkaar sneller opvolgen. Tegen het einde van je zwangerschap zal er 1x in de week een behandeling nodig zijn.

Vergoeding zorgverzekering

Veel zorgverzekeraars vergoeden spatadertherapie geheel of gedeeltelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Informeer zelf bij je zorgverzekeraar wat voor jou van toepassing is.  Het speciale benenkussen valt niet onder deze vergoeding.

De betaling dient direct na afloop van de behandeling te worden voldaan. Het is mogelijk om te pinnen en contactloos te betalen in mijn praktijk. De behandelingen gaan niet ten koste van je eigen risico.

 

 

 

  • Wil je een afspraak maken?

    Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact op!

    Neem contact op