Vergoedingen spatadertherapie 2023

Ook in 2023 vergoeden veel zorgverzekeraars een aanzienlijk deel van het bedrag van mijn behandelingen. Soms roepen de richtlijnen en voorwaarden vragen op. Daarom heb ik het een en ander op een rijtje gezet, zodat een ieder voor zichzelf een passende keuze kan maken. Onderstaande heeft betrekking op spatadertherapie-  en massagetherapiebehandelingen.

 

 1. Al mijn behandelingen worden vergoed vanuit een aanvullende verzekering.

 

 1. Kijk naar alternatieve geneeswijzen en dan natuurgeneeskunde, dan zie je het bedrag staan wat je per behandeling vergoed krijgt en ook op jaarbasis. (dit geldt voor de meeste zorgverzekeraars). Via deze link is het ook in 1 oogopslag te zien.vergoedingen natuurgeneeskunde 2023

 

 1. Alleen bij Zilveren Kruis moet je kijken bij alternatieve geneeswijzen en dan massagetherapie.

 

 1. Elke zorgverzekeraar heeft op haar website ook een zoekfunctie staan: zorgverlener zoeken. Als je daar mijn naam intypt : Gerda Oosthuizen, zie je direct of mijn behandelingen wel of niet vergoed worden.

 

 1. Mijn behandelingen gaan niet ten koste van jouw eigen risico. En je hebt geen verwijzing nodig van een arts of verloskundige.

 

 1. Tot 31 december heb je de mogelijkheid om te veranderen van zorgverzekering. En je hebt tot 1 februari 2023 om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Je nieuwe verzekering gaat met terugwerkende kracht in op 1 januari.

 

 1. Laatste tip: Vraag het voor de zekerheid na bij de zorgverzekering van jouw keuze of jouw uitzoekwerk klopt. Je bent namelijk wel zelf verantwoordelijk voor die keuze. Zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
 • Wil je een afspraak maken?

  Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact op!

  Neem contact op