Kies jij voor die leuke rok of toch maar weer een ‘veilige’ lange broek?

Ook zo’n zin in het voorjaar? De voorspellingen zien er goed uit! Heerlijk weer zonder paraplu of jas naar buiten.  Je zag laatst ook al van die leuke rokken in de winkel hangen. Die waren echt heel leuk. Maar ja dan komen wel weer jouw benen tevoorschijn. Misschien toch maar weer kiezen voor een ‘veilige’ lange broek ?  Het zou zo fijn zijn als je lekker aan kunt trekken wat je wil. Niet meer lang voor de kast staan en te bedenken in hoeverre of je die spataderen ziet.

 

Steeds meer….
Ja anderen zeggen wel dat het niet zo opvalt, maar jij ziet ze wel degelijk als je in de spiegel kijkt. Die rode kriebeltjes op je benen, en van die plekken huid waar het zo blauw door heen schijnt. Het lijkt ook wel alsof ze steeds meer te zien zijn, en ook of het er steeds meer worden. Je hebt het wel gezien bij je zus , zij begon ook zo met van die rode kriebeltjes op haar benen. En nu zijn ze bij haar veranderd in van die dikke kronkelige aderen. Als dat jou ook maar niet te wachten staat!

 

Erfelijkheidsfactor
De kans dat dit ook jouw voorland is, is erg groot. Als je weet dat van alle mensen die spataderen hebben ong. 75 % erfelijk is zegt dat al heel veel. Kijk maar eens rond in je familie, je  vader, moeder, opa, oma je broer of zus. Bij de ene zul je ze beter zien als bij de andere. Sommigen hebben beginnende spataderen die dicht onder de huid liggen deze zul je ook gemakkelijk zien. Maar je kunt ook spataders hebben die wat meer binnen in je been liggen. Die zie je niet zo snel maar je kunt ze wel degelijk voelen.

 

Gemiste kans als je niets doet
Als je helemaal niets doet zullen er steeds meer spataders bij komen. En de spataders die er al zijn zullen groter worden.  Je kunt zelf al heel veel doen waardoor je dit zo lang mogelijk kunt uitstellen. Ik zie het als een gemiste kans als je niets doet en dit laat gebeuren. Niet ingewikkeld maar hele simpele veranderingen die o zo effectief zijn. Waardoor jij je wat vaker durft te kiezen voor toch die leuke rok. Laat mij je hierbij helpen. Wil je eens weten wat ik voor je kan doen? Boek dan geheel vrijblijvend een GRATIS weer fijne benen consult.  Dan leg ik je alles uit.